Ik ben een gedreven en enthousiaste honden liefhebber. Ik heb een voorliefde voor de 'speciale' honden, honden met een 'rugzakje'. 

Ik heb een achtergrond van jaren trainen en begeleiden van mensen en honden. Ik ben gediplomeerd kynologisch instructrice (Martin Gaus Academie te Lelystad) en heb de opleidingen Toegepaste psychologie (richting coaching & counseling) en kinderpsychologie gevolgd. Les geven, kennis overdragen en voorlichten zijn mijn grootste passies. 

Ik ben de bedenker en oprichter van De Helpende Poot. De Helpende Poot richt zich niet alleen op de hond, maar ook op de mens. 

Vanaf juli 2019 heb ik besloten mij alleen nog te richten op de activiteiten. Zoals het suppen met de hond en bootcamp (start aan het eind van de zomer weer)

Ik kies hiervoor omdat ik deze manier van werken met de baas en de hond erg prettig vind. Je traint op een hele andere manier en je ziet iets gebeuren bij zowel de hond als de baas als ze samen op het water zijn of in het bos aan het sporten zijn. Dit geeft zoveel voldoening! 

 

 

 

 

Foto @Nancy Zonneveld