Wat leuk dat je meedoet aan een activiteit van De Helpende Poot!

**Door u aan te melden voor één van mijn activiteiten verklaart u bekend te zijn met de HUISREGELS**

 

INFO MAIL SUP 

 

Via deze weg wil ik je graag een paar tips, adviezen en info geven. Lees dit aub even door.

 

Voor de baasjes;

* Graag 10 min voor aanvang aanwezig zijn!

* Zorg voor lichte kleding dat vies & nat mag worden. Denk hierbij aan hardloop kleding/sportkleding. Liever geen zware trainingsbroeken,  zware hoodies of vesten. 

* GEEN zware wandelschoenen

* Handdoeken ( 1 voor jou en 1 voor de hond)

* Zorg voor water schoenen of lichte hardloopschoenen. ( blote voeten mag uiteraard ook)

 

Waardevolle spullen

* Waardevolle spullen zoals bijvoorbeeld een telefoon/ horloge/ sieraden graag thuislaten of waterdicht verpakken. Je kan het in een tas aan de kant laten maar er is niet altijd toezicht. Dit is dan op eigen verantwoordelijkheid!

 

Voor de hond;

* Lekkere snoepjes, ivm het aanleren van de plank. Het handigste is dit in een heuptasje of buideltje te houden.

* clicker ( als je hier mee werkt) is geen verplichting)

* Gewone halsband of tuig. Geen slipketting of jachtlijn.

* Gewone wandel lijn, geen rol riem.

* Zwemvestje voor de hond verhuur ik NIET. Als je dit zelf plezierig vind of als je hond slecht/niet kan zwemmen dan dien je hier zelf voor te zorgen.

 

Betaling;

De betaling dient 1 week voor aanvang binnen te zijn. Maar niet eerder dan 2 weken voor aanvang. Dit omdat het weer in Nederland nogal veranderlijk kan zijn. Vermeld bij de betaling aub uw naam, datum van evenement en de tijd dat u deel neemt. 

**Omdat het weer in Nederland veranderlijk is moet ik soms op het láátste moment toch het evenement cancelen. Bij harde wind, onweer of extreme regenval is het onverantwoord om op of bij het water te zijn en gaat het suppen niet door. Ook bij extreme hitte moeten we de veiligheid in acht nemen.  Er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing.

**Kan de les ivm het weer niet doorgaan, en zegt  De Helpende Poot af dan wordt er in dit geval gezocht naar een passende oplossing. 

**ALLEEN in deze situaties kan in overleg het geld geretourneerd worden.

 

Foto’s en Social Media

De fotos die gemaakt worden, worden gebruikt door De Helpende Poot voor social media en advertentiedoeleinden. Mocht u dit niet willen, geef dit aub aan. Dan zorg ik ervoor dat u niet op de foto komt.

Foto's mogen in overleg met de rest van de groep gemaakt worden door 3den, als deze foto's openbaar worden gemaakt dan wordt het op prijs gesteld  de naam van De Helpende Poot te vermelden.

 

Diensten van 3den

Diensten die bij De Helpende Poot door 3den worden aangeboden dienen met desbetreffende partij gecommuniceerd te worden. Betalingen etc gaan rechtstreeks en niet via De Helpende Poot.

 

Ik heb er erg veel zin in!  Tot Sups!

Groetjes Stefanie

 

 

 

Algemene voorwaarden SUP en Bootcamp 

 

**Aanvulling op de voorwaarden ivm Covid-19**

De Helpende Poot volgt tijdens de workshops de richtlijnen van het RIVM. Dit betekend dat er desinfecterende handgel aanwezig is en dat het materiaal na elke workshop schoongemaakt wordt. Ook hanteren we de 1.5 meter regel.

Daarnaast doe ik ook een beroep op uw eigen verantwoordelijkheid en inzicht. 

 

 

Deze algemene voorwaarden zijn op toepassing van alle activiteiten georganiseerd door De Helpende Poot

 

 1. Aanmelding voor een of meerdere activiteiten kan alleen via mail of WhatsApp. Zodra het bericht is bevestigd is uw plek gereserveerd.
 2. Indien er onvoldoende cursisten zijn aangemeld voor een activiteit of door ziekte van de instructeur, behoudt De Helpende Poot zich het recht voor om de activiteit te annuleren of te verplaatsen naar een later tijdstip. Dit zal in overleg met u gaan. Is dit voor u niet mogelijk, dan wordt alleen in deze situatie het geld aan u  terug betaald. Ditzelfde geldt voor het weer, bij ( plotseling opkomend) onweer wordt de activiteit per direct geannuleerd. 
 3. Restitutie van het cursusgeld bij voortijdige beëindiging , tussentijdse beëindiging of gedeeltelijk niet volgen van een cursus is niet mogelijk.
  • Uitzondering in overleg zie punt 2.
 4.  Bij verhindering verzoek ik u dit 24 uur van tevoren te melden. 
 5. Loopse teven kunnen na overleg worden toegelaten tot een activiteit. ( Geef dit ajb tijdig aan)
 6. Honden dienen ten alle tijden aangelijnd te zijn. Tenzij anders aangegeven tijdens de training
 7. Honden mogen aan de lijn geen contact met elkaar hebben.
 8. Aangeraden wordt uw hond goed uit te laten voor de activiteit. Mocht er desondanks toch een ongelukje gebeuren op de locatie, dan dient u dit zelf op te ruimen. 
 9. U bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor eventuele schade die u en/of uw hond veroorzaken aan andere cursisten, instructeur en/of deelnemende honden. Deelname is derhalve geheel voor eigen risico. Controleer uw AVP-verzekering (= Aansprakelijkheid Verzekering Particulieren).
 10. Als u en/of uw hond fysieke klachten hebben, dient u dit voor inschrijving te communiceren. 
 11. Het gebruik van  een slipketting en prikbanden en/of lichamelijke correcties zijn niet toegestaan. Dit zal verwijdering van de cursus tot gevolg hebben zonder dat recht op restitutie van lesgeld bestaat.
 12. Foto's gemaakt door De Helpende Poot worden gebruikt voor social media en promotie materiaal. Wenst u niet op de foto's te komen geef dit aan bij aanvang van de activiteit.
 13. Betalingen dienen een week voor de activiteit te worden voldaan. Dit kan via een betaal link (Tikkie) of via een overboeking. 

**Door u aan te melden voor één van mijn activiteiten verklaart u bekend te zijn met de HUISREGELS & Algemene voorwaarden**