Wat leuk dat je meedoet aan een Sup evenement van De Helpende Poot!

 

Via deze weg wil ik je graag een paar tips, adviezen en info geven. Lees dit aub even door.

 

Voor de baasjes;

* Graag 10 min voor aanvang aanwezig zijn!

* Zorg voor lichte kleding dat vies & nat mag worden. Denk hierbij aan hardloop kleding/sportkleding. Liever geen zware trainingsbroeken,  zware hoodies of vesten. 

* GEEN zware wandelschoenen

* Handdoeken ( 1 voor jou en 1 voor de hond)

* Zorg voor water schoenen of lichte hardloopschoenen. ( blote voeten mag uiteraard ook)

 

Waardevolle spullen

* Waardevolle spullen zoals bijvoorbeeld een telefoon/ horloge/ sieraden graag thuislaten of waterdicht verpakken. Je kan het in een tas aan de kant laten maar er is niet altijd toezicht. Dit is dan op eigen verantwoordelijkheid!

 

Voor de hond;

* Lekkere snoepjes, ivm het aanleren van de plank. Het handigste is dit in een heuptasje of buideltje te houden.

* clicker ( als je hier mee werkt) is geen verplichting)

* Gewone halsband of tuig. Geen slipketting of jachtlijn.

* Gewone wandel lijn, geen rol riem.

* Zwemvestje voor de hond verhuur ik NIET. Als je dit zelf plezierig vind of als je hond slecht/niet kan zwemmen dan dien je hier zelf voor te zorgen.

 

Betaling;

De betaling dient 1 week voor aanvang binnen te zijn. Maar niet eerder dan 2 weken voor aanvang. Dit omdat het weer in Nederland nogal veranderlijk kan zijn. Vermeld bij de betaling aub uw naam, datum van evenement en de tijd dat u deel neemt. 

**Omdat het weer in Nederland veranderlijk is moet ik soms op het láátste moment toch het evenement cancelen. Bij harde wind, onweer of extreme regenval is het onverantwoord om op of bij het water te zijn en gaat het suppen niet door. Ook bij extreme hitte moeten we de veiligheid in acht nemen. 

**Kan de les ivm het weer niet doorgaan, en zegt  De Helpende Poot af dan wordt er in dit geval gezocht naar een passende oplossing. 

**ALLEEN in deze situaties kan in overleg het geld geretourneerd worden.

 

Foto’s en Social Media

De fotos die gemaakt worden, worden gebruikt door De Helpende Poot voor social media en advertentiedoeleinden. Mocht u dit niet willen, geef dit aub aan. Dan zorg ik ervoor dat u niet op de foto komt.

Foto's mogen in overleg met de rest van de groep gemaakt worden door 3den, als deze foto's openbaar worden gemaakt dan wordt het op prijs gesteld  de naam van De Helpende Poot te vermelden.

 

Diensten van 3den

Diensten die bij De Helpende Poot door 3den worden aangeboden dienen met desbetreffende partij gecommuniceerd te worden. Betalingen etc gaan rechtstreeks en niet via De Helpende Poot.

 

Ik heb er erg veel zin in!  Tot Sups!

Groetjes Stefanie